Spa Beauty Tea

Nega rok in nog

Nega rok in nog

Od gelish nohtov do pilinga

V našem kozmetičnem salonu verjamemo, da so roke in noge vaše tiho sporočilo svetu. Dovolite nam, da to sporočilo spremenimo v umetniško delo s pomočjo naših storitev nege rok in nog. Profesionalno modeliranje brez kislin in vonja, geli barvno obstojni, ne porumenijo

Od klasične elegance do sodobnega glamurja, naši izkušeni strokovnjaki ustvarjajo popoln videz, ki odraža vašo edinstvenost. Nudimo popravilo nohtov.

Roke so simbol nežnosti in če so lepo negovane, zbujajo pozornost, ker izdajajo človeka in njegovo osebnost.

Odkrijte lepoto in moč vaših rok in nog z našimi prilagojenimi tretmaji

Gelish nohti

Za dolgotrajen in brezhiben videz vaših nohtov izberite našo storitev Gelish nohtov. Ta inovativna tehnika nudi obstojnost in sijaj klasičnega gela, a z lahkotnostjo nanosa klasičnega laka.

Preberi več »

Gel nohti

Odkrijte popolnost in moč z našimi gel nohti. Naši strokovnjaki skrbno oblikujejo nohte, ki ne le izgledajo naravno, ampak tudi zagotavljajo dolgotrajno obstojnost in odpornost.

Preberi več »

Pedikura

Redna skrb za stopala, lepo oblikovani, zdravi nohti in negovana koža so ogledalo vsake urejene osebe. Naredite nekaj dobrega za svoja stopala in prepustite skrb zanje izkušenim rokam.
 

Preberi več »

Piling za roke in noge

Razvajajte svoje roke in noge z našim nežnim, a učinkovitim pilingom. Ta postopek odstranjuje odmrle kožne celice, spodbuja prekrvavitev in pušča kožo mehko, gladko ter osveženo.

Preberi več »

Nega rok in nog storitve
Nega rok in nog storitve

Naročite se