Spa Beauty Tea

Storitve

Nega rok in nog

Naše storitve vključujejo uporabo gela za trajno lepoto vaših nohtov, profesionalno podaljševanje in oblikovanje nohtov z gelish, hitro popravilo nohta za takojšnjo obnovo ter nežen piling, ki poskrbi za mehko in svilnato kožo.

Nega obraza

Razvajajte se z našo vrhunsko nego obraza, ki vključuje krioterapijo, nego za temeljito čIščenje, barvanje obrvi za poudarjen videz, masažo obraza z masko za globoko sprostitev, kisikovo terapijo za revitalizacijo kože in diamantni peeling za izboljšanje teksture kože.

Nega telesa

Pri nas najdete različne tretmaje za nego telesa, ki vključujejo radiofrekvenco za učvrstitev kože, kavitacijo za oblikovanje telesa, cryo terapijo za izboljšanje tonusa kože, presso terapijo za limfno drenažo in body wrapping za oblikovanje postave in detoxikacijo.

Ličenje

Naša ponudba ličenja obsega poročno ličenje za vaš poseben dan, klasično ličenje za vse priložnosti, ličenje za dijakinje, ki je prilagojeno mlajšim, svetovanje in ličenje za osebno prilagoditev, ter individualno šolo ličenja za tiste, ki želijo izpopolniti veščine.

Depilacija

Ponujamo celovite rešitve za gladko kožo, vključno z depilacijo nog z bikini predelom, pazduh, nog do kolen, hrbta, rok, trebuha in bikini predela, ki zagotavljajo dolgotrajno gladkost in udobje. Možno trajno odstranjevanje dlačic z ipl+rf tehnologijo.

Oblikovanje obrvi

Naše storitve za obrvi in obraz obsegajo oblikovanje in modeliranje obrvi, ki poudarjata vaš naravni izgled, depilacija obraza za odstranjevanje neželenih dlačic, ter barvanje obrvi in trepalnic, ki dodajata intenzivnost in globino vašemu pogledu.

Naročite se