Gelish nohti – popolna mešanica lepote in trajnosti

V svetu lepote in nege nohtov je ena od besed, ki jo pogosto slišimo, “Gelish nohti”. Ta inovativna metoda združuje lepoto tradicionalnega laka za nohte z dolgotrajnostjo in močjo gelnih nohtov. Gelish nohti so postali sinonim za eleganco in praktičnost, idealni za vsakodnevno nošenje kot tudi za posebne priložnosti.

Gelish nohti

Kaj so gelish nohti?

So oblika semi-permanentnega laka, ki se nanaša kot običajen lak za nohte, vendar se utrjuje pod UV ali LED lučjo. Ta proces ne samo, da zagotavlja dolgotrajno obstojnost, temveč tudi pomaga pri krepitvi naravnih nohtov. V primerjavi s tradicionalnimi gelnimi nohti, nudijo tanjši, bolj naraven videz in so manj obremenjujoči za naravne nohte. Naši materiali so brez kislin in vonja ter barvno obstojni, ne porumenijo. Storitev se dopolnjuje z barvanjem obrvi.

Kako poteka nanos gelish nohtov?

Postopek nanosa je preprost, a zahteva profesionalno znanje in spretnost. Začne se s pripravo naravnih nohtov, vključno s piljenjem in odstranjevanjem obnohtne kožice. Nato sledi nanos osnovnega premaza, ki se utrjuje pod lučjo, barvnega laka in na koncu zaključnega sloja. Vsak sloj se suši pod UV ali LED lučjo, kar zagotavlja hitro in učinkovito utrjevanje.

Primerjava z Gel Nohti, kakšna je razlika?

Razlikujejo se predvsem v videzu, trpežnosti in postopku nanašanja. Gelish nohti so tanjši, bolj naravnega videza in se nanašajo kot lak, medtem ko so gel nohti gostejši, robustnejši in primerni za dramatične manikire ali podaljševanje nohtov.

Gelish nohti trajajo do tri tedne, medtem ko so gel nohti še bolj trpežni in obstojni. Odstranjevanje Gelish nohtov je enostavnejše in manj obremenjujoče za naravne nohte, v nasprotju z gel nohti, katerih odstranitev pogosto zahteva strokovno pomoč

Prednosti gelish nohtov:

  1. Dolgotrajnost: Ostanejo brezhibni in sijoči do tri tedne, brez krušenja ali praskanja.
  2. Variabilnost stilov: Bogata paleta barv in končnih obdelav, od klasičnih do sijočih in metalik odtenkov.
  3. Zaščita naravnih nohtov: Nudijo dodatno zaščito, kar pomaga pri rasti in moči naravnih nohtov.
  4. Hitro sušenje: Zahvaljujoč UV ali LED luči se nohtri hitro sušijo, kar preprečuje zamazane in poškodovane nohte.

Gelish nohti so idealna izbira za ženske, ki iščejo dolgotrajen, a hkrati naraven videz nohtov. Ne glede na to, ali ste na delovnem mestu, uživate na počitnicah ali se pripravljate na poseben dogodek, Gelish nohti zagotavljajo popoln videz, ki traja. Odkrijte moč Gelish nohtov in se prepustite novi dimenziji lepote vaših rok.