Spa Beauty Tea

Nega obraza

Nega obraza

Prepustite se našim rokam in dovolite, da vaš obraz zasije v polnem sijaju

Odkrijte svojo najbolj sijočo podobo v našem kozmetičnem salonu, kjer združujemo najnaprednejše tehnike in tradicionalne metode za popolno nego obraza.

Naše storitve so zasnovane tako, da negujejo, obnavljajo in poživljajo vašo kožo, zagotavljajo pa tudi trenutke čiste sprostitve in udobja.

Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.

Preoblikujte svoj obraz in obnovite svojo kožo z našimi ekskluzivnimi tretmaji

Nega obraza Afrodita & ArgiLine

Individualno prilagojena nega obraza, ki upošteva posebnosti vaše kože. Naši strokovnjaki bodo izbrali prave izdelke in tehnike, da bo vaša koža čista, hidrirana in sijoča.

Preberi več »

Masaža obraza

Sprostite se z našo pomirjujočo masažo obraza, ki ne le sprošča napetosti, ampak tudi izboljšuje prekrvavitev in pripomore k mladostnejšemu videzu.

Preberi več »

Diamantni peeling obraza

Nežno odstranite odmrle kožne celice in izboljšajte teksturo kože z diamantnim peelingom, ki nudi globinsko čiščenje in pomlajevanje.

Preberi več »

Krioterapija obraza

Osvežite in pomladite svojo kožo s krioterapijo. Ta hladna terapija spodbuja mikrocirkulacijo, zmanjšuje vnetja in povečuje elastičnost kože, kar vodi do bolj čvrstega in mladostnega videza.

Preberi več »

Kisikova terapija obraza

Osvežite in revitalizirajte svojo kožo s kisikovo terapijo, ki koži zagotavlja esencialne hranilne snovi in spodbuja njeno obnavljanje za sijoč in zdrav videz.

Preberi več »

Radiofrekvenca obraza

Pomladite svojo kožo z radiofrekvenco, ki spodbuja proizvodnjo kolagena za bolj čvrsto in mladostno kožo.

Preberi več »

Akne, individualno svetovanje

Akne zapuščajo spremembe pigmentacije ali celo trajne brazgotine, tudi če izpuščaja ni veliko. Z ustreznimi terapijami in načinom življenja lahko to preprečimo.

Preberi več »

Nega obraza
Nega obraza

Naročite se