Spa Beauty Tea

Oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi

Poudarite vašo naravno lepoto in edinstvenost

Odkrijte moč popolno oblikovanih obrvi in izraznih oči v našem kozmetičnem salonu. Naše storitve oblikovanja obrvi, barvanja obrvi in trepalnic ter depilacije obraza so zasnovane tako, da poudarijo vašo naravno lepoto in dopolnijo vaš edinstven obrazni izraz.

S strokovnim znanjem in nežnim pristopom vam pomagamo doseči popoln videz, ki bo odražal vašo osebnost in slog.

I only have to do three things to look halfway decent. Curl my eyelashes, fill in my eyebrows and put some lipstick on.

Preobrazite svoj pogled z našimi prilagojenimi storitvami oblikovanja obrvi, barvanja in nego

Oblikovanje obrvi

Umetnost oblikovanja obrvi zahteva natančnost in poznavanje obraznih linij. Naša storitev oblikovanja obrvi temelji na individualnem pristopu, da ustvarimo obliko, ki je popolna za vaš obraz.
 

Preberi več »

Barvanje obrvi

Barvanje obrvi je idealno za tiste, ki si želijo bolj izrazite in opazne obrvi. Uporabljamo kakovostne barve, ki zagotavljajo naraven videz in dolgotrajne rezultate.

Preberi več »

 

Modeliranje obrvi

Modeliranje obrvi združuje tehniko oblikovanja in barvanja za dosego popolne definicije. Ta storitev je popolna za preoblikovanje in poudarjanje vaših obrvi.

Preberi več »

 

Barvanje trepalnic

Barvanje trepalnic dodaja globino in poudarek vašim očem, idealno za tiste, ki si želijo bolj dramatičnega videza ali poenostavitev jutranje rutine ličenja.

Preberi več »

 

Depilacija obraza

Naša nežna depilacijska metoda učinkovito odstranjuje neželene dlačice na obrazu, zagotavlja gladko kožo in izboljšuje nanos ličil.

Preberi več »

 

Barvanje obrvi

Poudarite svoje obrazne poteze z profesionalnim barvanjem obrvi. Izbirate lahko med različnimi odtenki, ki se popolnoma ujemajo z vašo naravno barvo las in kože.

Preberi več »

Oblikovanje obrvi

Naročite se