Spa Beauty Tea

Specialni programi

Kjer lepota sreča zdravje in harmonijo

Naši “Specialni programi” so skrbno oblikovani, da zadovoljijo vaše edinstvene potrebe, ne glede na to, ali iščete napredno tehnološko rešitev ali naravni pristop k negi.

Od naprednih IPL+RF laserskih tretmajev do pomirjujočih masaž, naš cilj je, da vam ponudimo izkušnjo, ki ne samo izboljšuje vaš videz, ampak tudi krepi vaše notranje počutje.

Love yourself first, and everything else falls in line. You really have to love yourself to get anything done in this world.

Odkrijte pot do popolnega počutja z našimi specialnimi programi

Anticelulitni programi

V boju proti celulitu uporabljamo različne metode, kot so krioterapija in kriolipoliza za obnavljanje tkiv, ultrazvok s kavitacijo, radiofrekvenčni postopki, Futura Pro, thalassoterapija, pressoterapija in vibracijska vadba na power plate.

Preberi več »

Shujševalni programi

Hujšanje s celostnim pristopom: individualno oblikovanje telesa, 12-tedenski program, napredne tehnike in osebna obravnava.

Preberi več »

Power Plate

Power Plate uporablja princip vibracijskega treninga, ponuja edinstven način za izboljšanje fizične kondicije, zmanjšanje telesne maščobe, izboljšanje mišične moči in splošno izboljšanje zdravja in dobrega počutja.
 

Preberi več »

Anti-ageing programi

Anti-ageing se doseže z uporabo krioterapije in radiofrekvence, ki skupaj spodbujata proizvodnjo kolagena, izboljšujeta elastičnost in mladostni videz.

Preberi več »

IPL+RF laser

IPL+RF laserski tretma združuje intenzivno pulzno svetlobo (IPL) in radiofrekvenčno energijo (RF) za učinkovito odstranjevanje dlačic, zmanjševanje gubic in izboljšanje teksture kože.

Preberi več »

Access Bars

Nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi, možgani po 15 minutah tretmaja preidejo v stanje globoke relaksacije in se aktivira samozdravljenje.
 

Preberi več »

Masaže

Masaže so več kot le razkošje; so ključni del vaše poti k dobremu počutju. Od klasične švedske masaže do specializiranih tehnik.
 

Preberi več »

Specialni programi

Naročite se