Pedikura: pot do popolne nege stopal in nohtov

Pedikura ni le kozmetični postopek, ampak je ključni element osebne nege, ki zagotavlja zdravje in dobro počutje stopal. Ponujamo dve vrsti pedikure: klasično in gelish pedikuro, ki sta prilagojeni različnim potrebam in željam naših strank. V članku raziščemo značilnosti in koristi obeh vrst pedikure, odgovorimo na najpogostejša vprašanja in vam pomagamo izbrati najprimernejšo nego za vaša stopala.

Pedikura, gladki podplati

Pedikure, ki jih nudimo

Redna skrb za stopala, lepo oblikovani, zdravi nohti in negovana koža so ogledalo vsake urejene osebe. Naredite nekaj dobrega za svoja stopala in prepustite skrb zanje izkušenim rokam.

Pedikura prinaša številne koristi, ki segajo daleč preko estetike. Redna pedikura je ključna za vzdrževanje zdravja stopal, saj pomaga preprečevati težave, kot so okužbe nohtov, vraščeni nohti in trda koža. Med postopkom pedikure nežna masaža stopal ne samo sprosti napetost in izboljša krvni obtok, ampak tudi pomaga pri sproščanju stresa.

Klasična pedikura 

Pedikuro opravljamo ročno in strojno, tako je lahko postopek natančen, hiter in temeljit. Rezultat pa gladek, matiran in estetski noht in gladka, mehka stopala.

Klasična pedikura je tradicionalna oblika nege stopal, ki vključuje namakanje nog, odstranjevanje trde kože, oblikovanje nohtov, odstranjevanje obnohtne kožice in masažo stopal. Je idealna za tiste, ki iščejo temeljito in sproščujočo nego, ki bo izboljšala splošen videz in zdravje stopal. Naj ne bo obisk pedikerke ritual samo poleti in ob težavah, redna nega je izrednega pomena za zdrava in lepa stopala.

Gelish pedikura

Gelish pedikura vključuje uporabo posebnega gela za nohte, ki se utrjuje pod UV svetlobo, zagotavlja dolgotrajno obstojnost barve in sijaj. Ta metoda je idealna za stranke, ki si želijo obstojnejši in bolj vzdržljiv lak za nohte. Gelish pedikura je tudi odlična izbira za poletne mesece, saj gel ostane sijoč in brez prask veliko dlje časa.

Pri nas gelish pedikuro kombiniramo s SPA rituali: piling in masaža stopal. Tako postane več kot le lepotni tretma; je terapevtska izkušnja, ki poudarja pomen skrbi za lastno dobro počutje in zdravje

Ne glede na izbrano vrsto, bodisi klasično ali gelish; rezultat je vedno estetsko dovršen in urejen videz nohtov, ki povečuje samozavest in zagotavlja občutek urejenosti.

Najpogostejša vprašanja o pedikuri 

Stranke pogosto sprašujejo, kako pogosto bi morale obiskati pedikuro, ali je pedikura primerna za diabetike in kako dolgo traja gelish pedikura. 

Priporočamo obisk pedikure vsakih 4 do 6 tednov, odvisno od vaših potreb in hitrosti rasti nohtov. Pedikura je na splošno varna za diabetike, vendar je priporočljivo, da se o tem posvetujete s svojim zdravnikom. Gelish pedikura običajno traja od 2 do 3 tedne, odvisno od vašega življenjskega sloga in nege nohtov.

Ne glede na to, ali iščete temeljito nego in sprostitev s klasično pedikuro ali dolgotrajen sijaj z gelish pedikuro, naši strokovnjaki so tukaj, da poskrbijo za vaša stopala. Pedikura ni le kozmetični postopek, ampak je naložba v vaše zdravje in dobro počutje. Obiščite nas in dovolite, da vaša stopala izkusijo najboljšo nego.