Spa Beauty Tea

Ličenje

Kjer se lepota sreča z umetnostjo

V našem salonu razumemo, da je ličenje več kot le nanos barve na obraz – je oblika umetnosti, ki izraža vašo osebnost in poudarja vašo naravno lepoto.
 
Z našim strokovnim znanjem in kreativnostjo vam ponujamo celovite storitve ličenja za vse priložnosti. Od svečanega večernega ličenja do personaliziranega svetovanja – naše poslanstvo je, da vsaki stranki pomagamo zasijati v njeni edinstveni luči.

The best color in the world is the one that looks good on you.

Odkrijte vašo najboljšo podobo z našimi personaliziranimi storitvami ličenja

Ličenje

Prilagojeno vašim željam in priložnostim, naše storitve ličenja zagotavljajo popoln videz, ki dopolnjuje vaš stil in priložnost, ne glede na to, ali gre za dnevni ali večerni izgled.
 

Preberi več »

Ličenje za dijakinje

Posebej oblikovane rešitve za mlade dame, ki želijo zablesteti na maturantskem plesu ali drugih pomembnih šolskih dogodkih, naše storitve ličenja za dijakinje so skrbno prilagojene za svež in mladosten videz.

Poročno ličenje

Na vaš poseben dan si zaslužite izgledati kot najlepša različica sebe. Naše poročno ličenje je skrbno prilagojeno, da ustreza vaši osebnosti in poročnemu slogu, zagotavljajoč brezhiben in dolgotrajen videz.

Svetovanje in ličenje

Če iščete nasvet o najboljših tehnikah in izdelkih za ličenje, ki ustrezajo vašemu obrazu in tipu kože, vam naše individualno svetovanje in ličenje ponuja strokovno vodstvo in prakso za popoln videz.

Individualna šola ličenja

Za tiste, ki želijo poglobiti svoje znanje in veščine ličenja, naša individualna šola ličenja ponuja intenzivne tečaje, kjer se lahko naučite vse od osnovnih tehnik do naprednih umetniških pristopov v ličenju.
 
Ličenje

Naročite se