Depilacija: popolna rešitev za gladko kožo

Depilacija je bistveni element sodobne nege telesa, ki ne samo izboljšuje videz kože, ampak tudi povečuje udobje in higieno. V našem salonu nudimo različne storitve depilacije, vključno z depilacijo pazduh, rok, trebuha, hrbta, bikini in nog. Te storitve so zasnovane tako, da zagotavljajo učinkovito in dolgotrajno odstranjevanje neželenih dlačic, hkrati pa skrbijo za nežnost in zdravje vaše kože.

Depilacija

Naše storitve

Izvajamo dve metodi klasične depilacije: prva uporablja topel vosek z valjčkom in trakove, ki je idealna za noge, roke, hrbet in trebuh. Dlačice odstranimo s hitrim potegom traku v nasprotni smeri rasti dlak. Druga metoda vključuje nizkotemperaturni vosek brez trakov, primeren za občutljive dele telesa kot so bikini predel, pazduhe in obraz, kjer vosek nanesemo s spatulo in odstranimo v nasprotni smeri rasti dlak.

Pred depilacijo je priporočljivo, da so dlake dolge od 0,5 do 1 cm, svetujemo piling dan prej, pred depilacijo se izogibajte oljem in kremam ter soncu, solariju in savni 2-3 dni prej.

Depilacija, ki jo nudimo

  • Depilacija pazduh: priljubljena storitev, ki zagotavlja čistost in udobje, še posebej v toplih mesecih. Ta postopek ne samo, da zmanjšuje potenje in neprijetne vonjave, ampak tudi omogoča lažje in bolj učinkovito nanašanje dezodorantov.
  • Depilacija rok: veliko ljudi se odloča za depilacijo rok, da bi dosegli gladko in enakomerno kožo. Ta postopek je še posebej priljubljen med tistimi, ki si želijo odstraniti temne ali goste dlake, ki lahko vplivajo na samozavest.
  • Depilacija trebuha: idealna za tiste, ki si želijo odstraniti dlake na trebuhu za bolj urejen videz. Ta postopek je priljubljen tako med moškimi kot ženskami in je popolnoma prilagodljiv glede na želje stranke.
  • Depilacija hrbta: odlična rešitev za tiste, ki se soočajo z neželenimi dlakami na tem predelu. Ta storitev je še posebej priljubljena med moškimi in lahko pomaga pri izboljšanju videza in samozavesti.
  • Bikini depilacija: ključna storitev za mnoge ženske, še posebej v poletnih mesecih. Ta storitev se lahko prilagodi glede na osebne preference, od tradicionalne do brazilske depilacije.
  • Depilacija nog:  eden izmed najpogostejših postopkov, ki ga stranke iščejo, saj zagotavlja dolgotrajno gladkost in preprečuje draženje, ki ga pogosto povzroča britje.

Najpogostejša vprašanja o depilaciji 

Veliko strank ima vprašanja o depilaciji, kot so: “Kako dolgo traja, da dlake ponovno zrastejo po depilaciji?” “Ali je depilacija boleča?” “Kako lahko skrbim za svojo kožo po depilaciji?”

Čas, potreben za ponovno rast dlak, je odvisen od posameznika, vendar običajno traja nekaj tednov. Bolečina pri depilaciji se lahko razlikuje, vendar večina strank poroča, da je nelagodje minimalno. Po depilaciji se izogibajte soncu, solariju in savni za 2-3 dni, izogibajte se telesni aktivnosti za 24 ur, naredite piling dan po depilaciji in nato 2-3 krat tedensko, ter redno vlažite kožo z vlažilnimi kremami.

Depilacija je učinkovita metoda za odstranjevanje neželenih dlak in doseganje dolgotrajne gladkosti. Ne glede na to, ali iščete enkratno storitev za posebno priložnost ali redno vzdrževanje, naše storitve so prilagojene vašim potrebam in željam. Obrnite se na nas, da izkusite razliko, ki jo lahko naredi profesionalna depilacija.