Futura Pro: telesna in obrazna biostimulacija

“Futura Pro” predstavlja vrhunec v svetu estetskih inovacij, ki združuje različne tretmaje za oblikovanje in definicijo telesa ter obraza. Ta napredni aparat, ki ga razvijajo in izpopolnjujejo že več kot 40 let v Angliji, uporablja sofisticirane impulze za stimulacijo signalov centralnega živčnega sistema. Ti signali so natančni, hitri in zelo podobni tistim, ki jih generira samo telo, s čimer učinkovito delujemo na tri ključne strukture: kožo, mišice in maščobo.

Če želite čvrsto zadnjico, lep in raven trebuh, izboljšanje tonusa ter zmanjšanje gub, se odločite za biostimulacijo telesa in obraza.

Futura Pro: revolucionarna tehnologija za telesno in obrazno biostimulacijo

Prednosti Futura Pro 

Ponujamo celovit pristop k telesni in obrazni negi. Ne samo da v 30 minutah porabite do 203 kalorije, medtem ko se udobno uležete in sprostite, ampak je še posebej učinkovit pri tonifikaciji težje dostopnih predelov, kot so notranja stran stegen, zadnjica, trebuh in podlahti. Futura Pro je idealen za izboljšanje kondicije in videza, ter kot alternativa gibanju v primeru poškodb.

Tretmaji Futura Pro

Futura pro je posebno učinkovit za tonifikacijo kritičnih predelov, ki jih z gibanjem težko dosežemo: notranja stran stegen, zadnjica, trebuh, podlahti. Za kondicijo in boljši izgled ter počutje. Je tudi odlična alternativa gibanju v primeru poškodb, ki vam fizično aktivnost onemogočajo. 

Program se pripravi glede na želje stranke in učinek, ki ga želi doseči. Izvajamo spodnje programe. 

Futura Pro: revolucionarna tehnologija za telesno in obrazno biostimulacijo

Tretmaji telesa

  • Tretmaji za tonifikacijo telesa: Učvrstitev in izboljšanje mišičnega tonusa.
  • Anticelulitni tretmaji: Zmanjševanje videza celulita.
  • Tretmaji za hujšanje: Podpora pri izgubi teže.
  • Tretmaji za izgubo obsega in oblikovanje telesa: Oblikovanje telesa in zmanjšanje lokaliziranih maščobnih oblog.
  • Limfna drenaža: Spodbujanje odvajanja odvečnih tekočin in toksinov.
  • Program ‘mami po porodu’: Tonifikacija in zmanjševanje obsega po porodu.
  • Program za moške: Posebej prilagojeni tretmaji za moške.
  • Rehabilitacijski programi: Po poškodbah.
  • Tonifikacija medeničnega dna: Biostimulacija proti inkontinenci.

Tretmaji obraza

Obsega tudi programe za obraz, ki delujejo kot nekirurški lifting za zmanjševanje gub. Ti programi krepijo obrazne mišice, zmanjšujejo izrazne gube, napenjajo ohlapno kožo in aktivirajo limfni sistem za boj proti podočnjakom.

Najpogostejša vprašanja

Mnogi se sprašujejo, kako hitro so vidni rezultati, ali je primerna za vse tipe kože in telesa ter kako pogosto je priporočljivo izvajati tretmaje. 

Rezultati se lahko razlikujejo glede na posameznika, vendar mnogi opazijo izboljšave že po nekaj tretmajih. Futura Pro je primerna za različne tipe kože in telesa, priporočljiva pogostost tretmajev pa je odvisna od posameznikovih ciljev in stanja kože oziroma telesa.

“Futura Pro” predstavlja idealno rešitev za tiste, ki iščejo učinkovito, neinvazivno in sproščujočo metodo za izboljšanje videza in zdravja svoje kože in telesa. Z raznolikimi programi, ki so prilagojeni posameznikovim potrebam, Futura Pro ponuja inovativen pristop k oblikovanju telesa, izboljšanju tonusa in zmanjšanju gub. Če iščete celovit način za izboljšanje vašega videza in počutja, je Futura Pro odlična izbira.